Moment Facebookpagina button  
 
Moment Header Erwin
Moment Beeld Erwin Button Bruiloft Button Afscheid Button Geboorte Button Biografie Button Agenda Button Contact
 

Erwin komt uit een muziek(kaal) gezin. Zijn vader was jarenlang lid van de Hugo-Singers uit Heerhugowaard en zijn broer heeft een grote passie voor drummen.

Gedurende 5 jaar lang heeft hij gespeeld bij de Diatonica's (later Re-Mixx) uit Heerhugowaard en ook speelt hij al ruim zijn halve leven gitaar.

Na op verschillende feesten en verjaardagen samen met zijn broer op te hebben getreden heeft hij zich nu, samen met de meiden van Moment, gericht op muzikale zang tijdens ceremonies.

Erwin heeft twee zonen en woont samen met onze zangeres Suzanne in Heerhugowaard. Samen hebben ze nog een dochter genaamd Tess. Hij heeft met zijn baan in de uitvaartzorg en een lieve vriendin werkend in de medische sector een heerlijke balans gekregen in zijn soms drukke leven.

Laat u zich verrassen door de combinatie van de zuivere stemmen van Linda, Leslie, Suzanne en Erwin, en geniet van elk Moment tijdens uw ceremonie.

 
 
Button Biografie Erwin Marines Button Biografie Linda van Geel-Wolkers Button Biografie Leslie Hoogland-Ursem Button Biografie Suzanne Mazereeuw
       

Ontwerp & bouw: ATLJ Vormgeving 2010
Moment blaadje