Moment Facebookpagina button  
 
Moment Header Linda
Moment Beeld Linda Button Bruiloft Button Afscheid Button Geboorte Button Biografie Button Agenda Button Contact
 

Linda van Geel-Wolkers komt uit een muzikale familie. Ze zong al snel samen met haar zusje, tweestemmig mee met elk liedje wat voorbij kwam op de radio. Na de lessen algemene muzikale vorming volgde ze dwarsfluitles en is gaan zingen in verschillende koren. Op de middelbare school kreeg ze de smaak van het zingen helemaal te pakken en deed daar mee aan talentenjacht de Grote Prijs. Het talent bleef niet onopgemerkt en als 16-jarige stond ze daarom al snel als zangeres en danseres op diverse podia met de Diatonica's (later Re-Mixx Music & Show).

In die tijd heeft ze verder niet stil gezeten; ze volgde zang-, showballet-, en gitaarlessen. Ze speelde mee in de musical 'Broadway Business' o.l.v. Frank Sanders en zong in diverse bandjes. Na 16 jaar stopte ze bij de Diatonica's omdat ze het samen met haar zus Martine Wolkers te druk kreeg met de coverband KiNK en JamSissies.

Nu heeft het up-tempo werk plaatsgemaakt voor het rustigere repertoire van Moment waar ze samen met haar beste vrienden de gevoeligste liedjes brengt. Daarnaast runt ze samen met haar man Jeroen het bedrijf ATLJ Vormgeving (www.atlj.nl) in grafische- en interieurvormgeving. Een creatieveling dus die van haar twee grootste hobbies haar werk heeft gemaakt.

Zus Martine Wolkers is afgestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam en heeft haar eigen zangstudio in Schagen www.martinewolkers.nl. Zij is zangcoach van Moment en maakt tevens de vele 4-stemmige arrangementen waar Moment om bekend staat.

 
 
Button Biografie Erwin Marines Button Biografie Linda van Geel-Wolkers Button Biografie Leslie Hoogland-Ursem Button Biografie Suzanne Mazereeuw
       

Ontwerp & bouw: ATLJ Vormgeving 2010
Moment blaadje