Moment Facebookpagina button  
 
Moment Header Suzanne
Moment Beeld Suzanne Button Bruiloft Button Afscheid Button Geboorte Button Biografie Button Agenda Button Contact
 

Suzanne Mazereeuw is al vanaf haar beginjaren bezig met muziek. Ze is begonnen bij kinderkoor de Reigertjes, en daarna volwassenenkoor Gedalja in Heerhugowaard. Op de Don Bosco mavo heeft ze meerdere malen meegedaan aan talentenjacht De Grote Prijs, daarna door Leslie Ursem gevraagd bij showgroep Re-Mixx (voorheen Diatonica's). Ze heeft daar al haar talent kunnen laten groeien en is hierdoor podiumverslaafd geworden. Daarnaast volgde ze ook zanglessen bij zangcoach Martine Wolkers.

Na 7 jaar Re-Mixx stopte ze en kwam er een nieuwe uitdaging. Ze begon af en toe te zingen bij familie en vrienden op bruiloften of feestjes. Dit heeft de aanzet gemaakt om Moment te starten, een nieuwe start met zeer muzikale vrienden die elkaar goed aanvullen.

Naast haar passie voor muziek werkt Suzanne in de Medische Kliniek Velsen als anesthesiemedewerker. De combinatie zingen en werken maakt haar leven compleet. Suzanne woont samen met haar vriend Erwin Marinus, zijn twee zoons en hun dochter Tess.

 
 
Button Biografie Erwin Marines Button Biografie Linda van Geel-Wolkers Button Biografie Leslie Hoogland-Ursem Button Biografie Suzanne Mazereeuw
       

Ontwerp & bouw: ATLJ Vormgeving 2010
Moment blaadje